Stil, flärd och sann glädje

Ladda batterierna med en skärgårdskryssning!

Åk på skärgårdskryssning med mat och trubadur i Stockholm! Båtarna går från City och ut i skärgården. På båten serveras mat och så sjunger en trubadur klassiska Bellman visor, Evert Taube och annat som för tankarna till den svenska vistraditionen.

Skärgårdskryssningar är för alla!

Det fina med att hoppa på en vacker skärgårdsbåt i Stockholm är att denna tur passar alla. Äldre personer ser charmen i att njuta av utsikten och den goda maten. De yngre gillar också god mat och att åka båt är ju alltid kul! Det här är en tur som ni kan njuta av tillsammans som familj och vänner.

Går att åka under kyligare månader

Det finns också trevliga skärgårdsgryssningar från Stockholm då årstiden är lite kallare. Då kommer ni att sitta inomhus och titta ut genom fönster. Det här är också trevligt och en aktivitet som kan passa på helgen. Om det kommer gäster från en annan stad eller ett annat land är det här en verkligt fin upplevelse.

Ponera att ta en kryssning på skärgårdsbåt i Stockholm om ni ändå tänker äta middag på restaurang. Det blir ju samma sak fast med en fantastisk utsikt som rör på sig!